Slagtekyllinger

Hedegaards foderprogrammet er opbygget som 5-faset foderprogram delt i 2 delprogrammer, der begge fokuserer på øget slagtekvalitet.

Hvad skal jeg vælge...

BROILER TI programmet – når der tildeles 10 procent hel hvede - et foderprogram, der sætter fokus på øget slagtekvalitet hos slagtekyllinger og ensartede kyllinger.

Broiler TI programmet er specielt udviklet til at øge aflejring af brystkød og reducere slagtesvindet på slagtetidspunktet. Med Broiler TI programmet opnås en større ensartethed blandt kyllingerne i flokken end når der anvendes foderprogrammer tilpasset en stor andel hel hvede. I kraft af disse egenskaber giver dette foderprogram meget attraktive produktionsresultater, der ligger på et højere niveau end resultatet ellers vil blive på traditionelt slagtekyllingefoder.

BROILER TI-20-30 programmet – når der ønskes anvendt stor andel hel hvede - et foderprogram, der sætter fokus på øget slagtekvalitet hos slagtekyllinger.

Broiler TI-20-30 programmet er specielt udviklet til at øge aflejring af brystkød, når der anvendes en stor andel hel hvede i foderet. I kraft af disse egenskaber giver dette foderprogram attraktive produktionsresultater, der ligger på et højere niveau end resultatet ellers vil blive på traditionelt slagtekyllingefoder.

BROILER F programmet – er et foderprogram, der sætter fokus på ensartethed og god slagtekvalitet på slagtekyllingerne, så der opnås en god produktivitet.
BROILER F programmet anvendes i de produktioner, hvor der ikke er hvede til rådighed og hvor der ønskes en enkel og ensartet fodring i alle faser.

Tre foderserier

Vores program består af 3 serier med 5 faser. Nedensående er et eksempel på, hvordan Broiler TI programmet er sammensat.

Broiler TI programmet  
Broiler TI 1 Til slagtekyllinger fra 0-8 dages alderen
Broiler TI 2 Til slagtekyllinger fra 9-15 dages alderen. Iblandes 10 % hel hvede.
Broiler TI 3 Til slagtekyllinger fra 16-24 dages alderen. Iblandes 10 % hel hvede.
Broiler TI 4 Til slagtekyllinger fra 25-32 dages alderen, dvs. indtil typisk 5-6 døgn før slagtning. Iblandes 10 % hel hvede.
Broiler TI 5 slut Til slagtekyllinger de sidste 1-5 døgn før slagtning. Iblandes 10 % hel hvede. Det sidste døgn før slagtning tildeles ikke hel hvede.